Qui Som?

QUI SOM?

Existeixen molts proverbis sobre la televisió. La majoria d’ells sentenciosos i ressaltant tot allò negatiu. No negarem que durant la història del mitjà hi han hagut i hi han clars exemples de mala praxis i on s’ha demostrat que pot ser sense vergonya una “caixa tonta” i una arma perillosa. Però també és cert que la “tele” ha estat a l’altura del que s’espera d’ella. Ha aconseguit mostrar els fets històrics més importants dels darrers 60 anys, amb més o menys objectivitat. En la nostra recerca de l’entreteniment, la televisió pot remoure’ns tot el nostre ventall emocional.

I amb l’auge d’internet, es multiplica la presència de la TV i des d’un ordinador, a una tablet o des del mòbil, tenim noves vies per estar al corrent del què passa o senzillament, per tenir un instant d’evasió. I és que la televisió ja no és la que era.
I a teleponent, conscients d’això, tenim com a objectiu oferir la informació del nostre territori amb objectivitat i des de l’emoció. Volem ser una eina per estar al corrent del què succeeix i també ser un canal per les persones sense veu, pel món associatiu, pel teixit empresarial, en definitiva, per tot aquell/a que vol donar-se a conèixer. Però sobretot, volem que Teleponent sigui un espai per l’entreteniment, dinàmic, informatiu, emotiu, divertit, seriós. Volem que tu, quan ens visitis, et sentis com a casa.

“Cuando la televisión es buena, nada es mejor. Cuando es mala, nada es peor”
Newton Norman Minow.